Благодійна акція “Великодній оберіг”

Вже не вперше ЦТКУМ Оболонського району проводить благодійні майстер-класи з метою збору коштів на допомогу українським військовим. Цього разу нашою метою було зібрати кошти на пошиття спеціального одягу на липучках для військових, які зазнали поранення і перебувають у шпиталях.

Ми дуже вдячні всім, хто долучився до цієї благодійної акції. Під час майстер-класів діти робили великодні кошики, великодні мальованки, великодні зайчатка та інші сувеніри і обереги. Також учасники майстер-класів мали змогу познайомитись з писанкарством, дізнатись детальніше про символіку великодніх писанок, навчитись техніці створення писанок за допомогою спеціального писачка і воску і, звісно, створити писанки зі своїми унікальними візерунками.

Учасники майстер-класів отримали не лише чудові, власноруч зроблені, великодні сувеніри, гарні святкові емоції, а й змогли зробити свій дитячий, щирий і такий важливий внесок у допомогу ЗСУ, а, значить, і у наближення нашої перемоги!

Висловлюємо щиру вдячність всім учасникам майстер-класів та їх батькам. Хотілось би виразити особливу подяку НВК «Потенціал», СШ № 239, ЗЗСО № 256, учні яких взяли найактивнішу участь у нашій благодійній акції. Завдяки участі кожного з вас ми змогли замовити 32 спеціальних костюми та різні смаколики для військових, які зазнали поранення.

Віримо в ЗСУ! Віримо в Перемогу!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *