Країнознавець

З 2010 року Центр туризму та краєзнавства учнівської молоді Оболонського району м. Києва реалізує проект «Країнознавець», метою якого є знайомство школярів з географією, історією, культурою та загальними тенденціями світу через поглиблене вивчення окремих держав.

Конкурс проводиться протягом навчального року. За цей час команди беруть участь в трьох етапах, що складаються з теоретичної та практичної частини. Кожен етап присвячений вивченню певної теми. На першому етапі команди знайомляться з географією країни, що вивчається. На другому етапі вивчається історія.  Обов’язковим завданням перших двох етапів є створення тематичних мультимедійних презентацій, присвячених  визначним постатям країн, що вивчаються, а також розробка віртуальних екскурсій найбільшими містами цих країн. Третій етап конкурсу присвячений культурі. Творчим завданням цієї частини конкурсу є презентація культури країн. Команди створюють театралізовані дійства з використанням народних пісень та танців, а також інсценізують народні казки та легенди. На заключному, четвертому етапі, команди, що посіли призові місця відвідують країну, яку вивчали протягом року.

Участь у проекті «Країнознавець» дає можливість отримати нові знання та досвід, розвиває творчу ініціативу школярів, розширює коло інтересів учнівської молоді та сприяє організації змістовного дозвілля всіх його учасників.

За цей час було вивчено такі країни: Республіка Польща,Російська Федерація, Угорщина, Чехія, Грузія, Балтійські країни, Білорусія, Румунія, Болгарія, Турецька Республіка, Федеративна Республіка Німеччина, Італійська республіка.

 

Країнознавець”Італійська республіка”

Країнознавець. Французька Республіка.

Країнознавець. Федеративна Республіка Німеччина

«Країнознавець: Турецька Республіка»

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *