Країнознавець. Федеративна Республіка Німеччина

Федеративна Республіка Німеччина – високорозвинута держава Західної Європи, входить до “Великої сімки” країн світу, є регіональним лідером в Європейському Союзі.

Країна з давньою історією, своїм яскравим національним колоритом, одна з найбільш розвинутих та туристично привабливих країн світу, яка є батьківщиною не лише  Фольксвагена та BMW, а ще й Гете, Бетховена, Баха та інших геніальних особистостей світу.

Німеччина має досить значний вплив і є різнобічним партнером України, тому протягом 2020-2021 року учні шкіл Оболонського району беруть участь у районній грі “Країнознавець”, яка цього разу присвячена такій країні, як Федеративна Республіка Німеччина.

І етап країнознавець. Федеративна республіка Німеччина. географія.

результати і етапу

11.11.2020 р. відбулась залікова гра І етапу, в якій взяло участь 10 закладів освіти Оболонського району ( 9, 143, 210, 216, 225, 233, 245, 252, 299, “Оболонь”).
Вперше гра “Країнознавець” проходила у режимі онлайн. У цьому етапі команди вивчали географію країни, фізико-географічне положення, рельєф та гідрологію, економіку та населення країни.

Учасники зустрілися на платформі Google Meet та онлайн відповідали на питання тестів, заповнювали кросворд, впізнавали карти, а також готували творчу частину конкурсу, у якій здійснювали віртуальну екскурсію містами Німеччини.

Відеороліки з презентаціями екскурсій можна побачити на нашому Youtube каналі за посиланням нижче.

віртуальні екскурсії містами Німеччини роботи команд

ІІ етап країнознавець. Федеративна республіка Німеччина. Історія.

результати іі етапу

видатні особистості німеччини. творчі роботи команд

ІІІ етап країнознавець. Федеративна республіка Німеччина. культура.

Документація

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *