Місячник зі спортивного орієнтування 2021

В цьому році місячник зі спортивного орієнтування проводився :

20.02.2021

ЦТКУМ , вул Бережанська 6 . Час проведення:  11.00 – 15.00.

(запрошуються «новачки» у виді «Спортивне орієнтування»)

  • Теоретичне заняття «Компас. Азимут. Легенди контрольних пунктів. Правила змагань».
  • Практичне заняття на місцевості. ( територія ЗЗСО № 285)

 

27.02.2021

Територія спеціалізованої школи  № 214,  пр. Оболонський, 9-а

(заняття для  «новачків» у виді «Спортивне орієнтування»). Час проведення 11.00 – 15.00.

  •  Теоретичне заняття «Історія спортивного орієнтування. Спортивна карта. Контрольні пункти. Система відмітки контрольних пунктів».
  •   Практичне заняття на місцевості.

 

13.03.2021

Територія НВК №20  пр. Оболонський, 32-б,  Час проведення: 11.00 – 15.00.

(запрошуються «новачки» у виді «Спортивне орієнтування» та всі бажаючі)

  • Теоретичне заняття «Види орієнтування. Організація змагань зі спортивного орієнтування. Тактика та психологія змагань».
  • Навчально-тренувальні змагання на місцевості.

Ось і завершився  Місячник зі спортивного орієнтування, що кожного року проводиться Центром туризму та краєзнавства учнівської молоді для учнів закладів загальної середньої освіти району.

Головною метою Місячника є популяризація спортивного орієнтування, активізація туристсько-краєзнавчої роботи серед молоді та залучення школярів до здорового способу життя.

Програма Місячника включала в себе як теоретичні заняття, де школярі вивчали спортивні карти, опановували навички роботи з компасом, знайомилися з різними видами орієнтування, так і практичні, на яких юні орієнтувальними за допомогою карти і компаса знаходили контрольні пункти на місцевості.

Загалом в трьох заняттях, що проходили по суботах в різних мікрорайонах Оболоні, взяли участь 319 учасників з ЗЗСО № 9, 20, 157, 214, 231, 233, 239, 240, 245, 256, 285, 298, «Оболонь», ЦТКУМ а також наші гості з туристського клубу Нептур Подільського району.

Варто відмітити, що організатори змагань доклали всіх зусиль для виконання всіх протиепідемічних обмежень, встановлених для проведення подібних заходів.

Фіналом Місячника стали учбово-тренувальні змагання, що проводилися в мікрорайоні НВК № 20, з протоколами яких Ви маєте змогу ознайомитися нижче.

Організатори змагань впевнені, що більшість учасників Місячника восени поповнять дружні ряди вихованців гуртків спортивного орієнтування, де їх чекають захоплюючі пригоди та нові вірні друзі.

Документація Розклад Протоколи змагань

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *