Відкрита юнацька першість Оболонського району з техніки з пішохідного туризму в закритих приміщеннях “Меморіал Олександра Бравермана”.

9.12 – 11.12.2022 року Центром туризму та краєзнавства учнівської молоді Оболонського району м. Києва за підтримки Оболонської районної в м. Києві державної адміністрації було проведено Відкриту юнацьку першість Оболонського району з техніки з пішохідного туризму в закритих приміщеннях “Меморіал Олександра Бравермана”.

У змаганнях взяли участь команди закладів загальної середньої та позашкільної освіти Оболонського, Подільського, Дарницького, Святошинського, Печерського, Дніпровського, Голосіївського районів міста Києва а також міст Бориспіль та Кривий Ріг.

Понад 40 команд (а це 134 учасника) змагалися за трьома класами дистанції:

  • 9 грудня відбулися змагання для наймолодших учасників – спортсменів Оболонського району, які долали дистанцію І класу.
  • 10 грудня проводились змагання на дистанції II класу, і до учнівської молоді Оболонського району приєдналися команди з інших районів Києва, а також спортсмени з Борисполя та Кривого Рогу.
  • 11 грудня на дистанції III класу виступали найдосвідченіші спортсмени Києва.

Організатори та учасники заходу висловлюють вдячність голові Оболонської районної в м. Києві державної адміністрації Фесику Кирилу Олександровичу за підтримку та надані цінні призи для переможців у вигляді павербанків.

Відкриту першість також підтримав Інтернет-магазин спорядження для туризму та кемпінгу ALP.COM.UA. Ми щиро дякуємо за надані товари для активного відпочинку та спорту для переможців.

Окрема вдячність керівництву закладу загальної середньої освіти № 231 за гостинність та прекрасні умови, надані для проведення змагань на базі школи.

Команди-переможниці за кожним класом дистанції нагороджені кубками, медалями, цінними призами та грамотами управління освіти Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації.

Ці змагання показали, що навіть у важкі часи наша молодь залишається цілеспрямованою, організованою, здатною долати труднощі, знаходити час для тренувань і отримувати позитивні емоції! Саме за такою молоддю – майбутнє України!

Протокол

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *