Києвознавец: Театр.Кінематограф.Цирк.

22.03.2023 р. Центром туризму та краєзнавства учнівської молоді Оболонського району було проведено конкурс «Києвознавець», присвячений  театру, кінематографу та цирку. В конкурсі  взяло участь вісім команд закладів освіти Оболонського району (ЗЗСО № 9, 20, 143, 157, 210, 240, 245 та «Потенціал»).

Безумовно, культурне життя Києва досить насичене і різноманітне, навіть зараз, коли Україна переживає нелегкі часи. Тому учасникам конкурсу було цікаво вивчати дану тему, адже вони ознайомились не лише з історією становлення та розвитку київських театрів і кінематографа, а й пройшлись сторінками сучасності даного виду мистецтва. Учасники познайомились з режисерами, драматургами та акторами сьогодення, розглянули найвідоміші театри столиці, зовнішній вигляд головних театральних сцен Києва та жанри театральних вистав. Також цікавою була для учасників інформація щодо  київських кіностудій та їх історії. Учасники згадували також видатних режисерів, кінофільми та нагороди, здобуті на міжнародних фестивалях. В рамках підготовки до конкурсу одним із завдань командам було відвідування київських театрів, з яким команди справились залюбки.

У день проведення заходу учасники змогли проявити набуті протягом підготовки знання шляхом виконання тестових, фото та відео завдань, вирішення філвордів та питань вікторини.

Перемога дісталась найбільш підготовленим командам. Вітаємо переможців конкурсу та сподіваємось, що учнівська молодь Оболонського району отримала нові знання, які сприятимуть їхньому подальшому розвитку.

Висловлюємо вдячність за підтримку і призи для переможців конкурсу захиснику України, бійцю 206-го батальйону Територіальної Оборони, який зараз захищає нас на передовій. Дуже приємно, що військові не стоять осторонь і всіляко приймають участь у вихованні молоді, тим самим сприяючи культурному розвитку майбутніх поколінь.

Щиро дякуємо кожному, хто став на захист України!  

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *