Першість Оболонського району зі спортивного орієнтування 21.05.2021

21 травня 2021 року Центром туризму та краєзнавства учнівської молоді Оболонського району м. Києва було проведено Першість Оболонського району зі спортивного орієнтування.

У змаганнях взяли участь 123 спортсмена з 9 закладів загальної середньої освіти Оболонського району (14, 20, 231, 233, 239, 245, 285, 298, НВК «Оболонь») та вихованці ЦТКУМ.

Хлопці та дівчата змагались у п’яти вікових категоріях.  Відповідно до кожної вікової групи, юним орієнтувальникам необхідно було  не лише взяти певну кількість КП за вибором, а й швидко пройти обумовлену дистанцію.

Весняна, лагідна і тепла погода, а також вдало підібране місце змагань   (Пуща–Водницьке лісництво) сприяли чудовому перебігу змагань. Запал учасників і легкий дух суперництва створювали атмосферу справжніх змагань. З поставленим завданням справились всі учасники, але тільки найшвидші, найдосвідченіші і найспритніші отримали омріяні нагороди.

Переможці кожної вікової категорії серед хлопців та дівчат були нагороджені почесними грамотами та справжніми медалями під час урочистої лінійки.

Під час змагань учасники отримали не лише гарний настрій і задоволення від можливості провести цілий день в оточенні друзів на свіжому повітрі, а й новий досвід в спортивному орієнтуванні, а деякі змогли підвищити свій спортивний розряд.

Вітаємо переможців і сподіваємось, що восени карантин нам не завадить знову зустрітись у нашій великій спортивній родині!

Документація Заявка Наказ про зміни Протоколи

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *