Меморіал імені Олександра Бравермана 2019 рік

20 та 21 грудня 2019 року Центром туризму та краєзнавства учнівської молоді було проведено Відкриту юнацьку першість Оболонського району зі спортивного (пішохідного) туризму «Меморіал Олександра Бравермана».

Вже традиційно туристів Києва гостинно зустрічала школа І-ІІІ ступенів № 231. Цього року змагання пройшли в оновленому спортивному залі, що завдяки Управлінню освіти Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації, а також депутату Київської  міської ради Костенко Людмилі Василівні, став справжнім сучасним майданчиком для занять спортивним туризмом.

На старти дводенних змагань вийшли представники двадцяти п’яти команд з Дарницького, Дніпровського, Голосіївського, Оболонського, Печерського, Подільського та Святошинського районів м. Києва.

20.12.2019 р. відбулись змагання на дистанції «Командна смуга перешкод» І класу складності для спортсменів Оболонського району. 21.12.2019 р. до спортсменів Оболоні приєднались учні закладів освіти з інших районів столиці, подолавши дистанцію «Командна смуга перешкод» ІІ і ІІІ класів.

За результатами виступу команд 20 спортсменів виконали нормативи ІІІ юн. розряду, 4 спортсмени – І юн. розряду, 4 – ІІІ розряду, 3 спортсмени – ІІ та 2 – І розряду.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *