Першість Оболонського району зі скелелазіння 2021

23.10.2021 року Центром туризму та краєзнавства учнівської молоді Оболонського району було проведено Першість Оболонського району зі скелелазіння серед учнівської молоді.

Юні спортсмени з 7 закладів загальної середньої освіти Оболонського району (9, 20, 231, 245, 256, 285, 298) та вихованці ЦТКУМ в перший день канікул зібрались позмагатись з техніки скелелазіння. Охочих набралось чимало – 89 осіб.

Змагання проводились у трьох вікових категорія (молодша, середня та старша) серед хлопців та дівчат. Учасникам необхідно було подолати дистанцію на двох гілках, що виявилось досить складним завданням, і не всі спортсмени пройшли її без зривів. За сумарним часом проходження двох гілок визначались переможці у кожній віковій категорії.

Важко передати запал, з яким учасники  проходили дистанцію. Всі команди активно вболівали та підтримували своїх учасників. Справжня боротьба за перемогу розгорілась на змаганнях, адже юні спортсмени мали змогу показати свої здібності і позмагатись в швидкості та спритності проходження дистанції. Багато учасників приймали участь у змаганнях вперше та отримали не лише цікавий досвід, а й заряд позитиву.

Також в лісі, поряд з трасами, була встановлена дистанція для орієнтування. Тому, після проходження траси, всі бажаючі мали змогу попрактикувати свої навички з орієнтування і побігати по лісу з компасом у пошуках КП.

Всі, без виключення, учасники залишились задоволені можливістю прийняти участь у змаганнях і провести осінній теплий день на свіжому повітрі!

ПРОТОКОЛИ

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *