Увага! Стартує новий екопроєкт “Земля – наш дім. Водна оболонка Землі”

Змінюватись, щоб жити…бо за нас ніхто планету не врятує!

Пора замислитись над нашим співіснуванням з природою і зрозуміти, що ми можемо зробити зараз, щоб її зберегти, які кроки необхідно зробити зараз, щоб зберегти її в майбутньому!

Пропонуємо всім бажаючим взяти участь у абсолютно новому цікавому, актуальному і перспективному проєкті  «Земля – наш дім»

Що собою являє наш довготривалий багаторічний екологічний проєкт?

  • Кожен рік проєкту – це окремий конкурс, який буде присвячений вивченню певного розділу екології.
  • Протягом навчального року конкурс проходитиме у 8 етапів.
  • Наш проєкт буде присвячений не лише вивченню екологічних проблем, а буде містити розробки екологічних тематик, направлених на вирішення конкретних екологічних проблем, пропозиції конкретних дій, які можуть бути виконані на практиці.
  • Творча частина проєкту надасть змогу учасникам розширити свій світогляд, сприятиме формуванню екологічної свідомості та формуванню у учасників почуття відповідальності та більш бережливого ставлення до природи.
  • Також на вас чекатимуть зустрічі з фахівцями, пізнавальні лекції, справжні лабораторні досліди, екскурсії на цікаві об’єкти, тощо.
  • Переможці проєкту зможуть відправитись у цікаву експедицію і побувати у ролі справжнього науковця!

А також проведемо низку лабораторних досліджень, відвідаємо спеціалізовані установи, які займаються вивченням проблем води і разом будемо шукати нові перспективні методи вирішення цих проблем.

2021/2022 навчальний рік ми пропонуємо розпочати  з вивчення  гідроекології – розділу екології, який присвячений  водній  оболонці Землі – гідросфері. Протягом року будемо вивчати особливості гідросфери, функціонування водних екосистем вцілому як складників довкілля, дізнаємось про взаємовідносини водних організмів між собою та з неорганічною природою, що їх оточує,  про зв’язки у водних  екосистемах, про структуру і функціонування цих екосистем, проаналізуємо антропогенний вплив на водні екосистеми  та вплив господарської діяльності людини на якість води, приділимо час глобальним  водним проблемам світу та зосередимось на визначенні головних екологічних проблем нашої країні.

Задумайтесь над тим, що треба  зробити , щоб вам особисто і іншим людям  – не лише в Україні, бо екологія не визнає кордонів, – жилось краще, дихалось легше, вода була приємніша на смак, в річці і ставку можна було купатись у воді, а не в багнюці, щоб сміття навколо стало менше….

Коли починати? Зараз! Як тільки дочитаєте цей текст!

Реєстрація на участь Документація

Місце проведення презентації проєкту буде надано доадтково залежно від погодних умов!

На презентацію проєкту команди-учасниці повині представити емблему команди!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *