ХХХІХ туристсько-краєзнавчий зліт

16 вересня  2021 року на території Пуща-Водицького лісництва  було проведено ХХХІХ туристсько-краєзнавчий зліт учнівської молоді Оболонського району, присвячений 30-річчю незалежності України та Всесвітньому дню туризму.

В зльоті взяло участь 297 здобувачів освіти закладів загальної середньої освіти району (8, 9, 14, 20, 29, 157, 194, 219, 225, 231, 233, 239, 240, 245, 252, 256, 285, 298, Оболонь, Потенціал). Загалом  учасниками заходу стало 407 осіб, серед яких були не лише представники Оболонського району, а й педагоги з різних районів м.Києва, які надавали допомогу у суддівстві зльоту.

На урочистій лінійці-відкриття були присутні Голова Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Фесик Кирило Олександрович та депутат Київської міської ради Трубіцин Владислав Сергійович, які не лише привітали учасників зльоту і побажали успіхів у змаганнях , а й презентували пам’ятні подарунки для кожної  команди.

Юні спортсмени змагались у подоланні дистанцій «Комбінована естафета», «Смуга перешкод» та «Туристсько-краєзнавчий похід», відповіли на питання конкурсу «Розумники», взяли участь у конкурсі «Екскурсійний путівник» та у пісенному конкурсі «Ти у мене єдина». Крім того, протягом дня проводились майстер-класи з декоративно-ужиткового мистецтва.

У перервах між змаганнями учасники зльоту мали змогу ознайомитись зі справжнім рятувальним приладдям завдяки КАРС “Київська служба порятунку порятунку”, які вже протягом багатьох років допомогають нам у підготовці до зльоту.

Команди змагались у двох вікових категоріях. За результатами виступу команд  було нагороджено переможців у кожній номінації, а за результатами  загальнокомандного заліку  – визначені переможці у молодшій та середній вікових категоріях.

Тепла і сонячна погода, різнобарвний осінній ліс, день, проведений не за партами, а на свіжому повітрі, командний дух та жага до перемоги, залишили у учасників змагань тільки найприємніші спогади та позитивні емоції! А на завершення зльоту на всіх учасників чекав сюрприз. Окрім нагородження грамотами, кубками, медалями та подарунками від шановних гостей –  відбувся святковий концерт, який поставив яскраву крапку у цьому насиченому та емоційному дні!

Перемогу у молодшій віковій категорії одержали:

1 місце – СШ № 14 ім.С.Ф.Грушевського

2 місце – Школа-гімназія  «Потенціал»

3 місце – ЗЗСО № 298

Перемогу у середній віковій категорії  одержали: 

1 місце – СШ № 239

2 місце  – СШ № 194

3 місце – ЗЗСО № 245

Протокол змагань

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *