Змагання з орієнтування 06.10.2020 р.

6 жовтня 2020р. Центром туризму та краєзнавства учнівської молоді Оболонського району  м. Києва було проведено Першість Оболонського району зі спортивного орієнтування серед учнівської молоді.

В змаганнях взяли участь учні  закладів загальної середньої освіти Оболонського району № 14,20,157, 231, 233, 239, 245, 256, 285, 298, а також вихованці Центру туризму. Загалом у Першості взяло участь 131 спортсмен, серед яких були як початківці так і досвідчені орієнтувальники з дорослим спортивним розрядом та кандидати у майстри спорту. Змагання проводились в районі Верблюжої затоки в особистому заліку за заданим напрямом у 5 вікових категоріях серед хлопців та дівчат.

Змагання проходили з врахуванням карантинних вимог та дотриманням соціальної дистанції.

В цьому році погода стояла на перепоні проведення змагань, і лише найсміливіші і найзавзятіші спортсмени не злякались погодних умов, і взяли участь у змаганнях. Час, проведений на свіжому повітрі, можливість підвищити рівень майстерності з орієнтування  та набратися досвіду залишили у учасників позитивні емоції та сприяли оздоровленню юних спортсменів.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *