Музеєзнавець: Незвичайні музеї світу

Протягом місяця учнівська молодь Оболонського району знайомилась та вивчала найбільш цікаві і оригінальні музеї світу пов’язані з водою, підводні музеї, а також музеї, присвячені розвитку водопроводу та каналізації.

26 квітня 2023 року на базі Центру туризму та краєзнавства учнівської молоді відбулася залікова гра конкурсу, в якій взяли участь команди з 7 закладів освіти Оболонського району (ЗЗСО №№ 9, 14, 20, 210, 240, 245 та Потенціал). 

Під час залікової гри команди змогли не лише проявити набуті під час підготовки до конкурсу знання, а й відчути себе справжніми героями інтелектуального квесту (саме в такому форматі проходила залікова гра).  Учасникам було надзвичайно цікаво позмагатись у знанні експозицій даних музеїв, визначати місце знаходження музею за експонатами, відповідати на питання вікторини, бути обізнаними в знанні цікавих фактів, що стосуються незвичайних музеїв, вирішувати філворди, тести та фотозавдання.

 За результатами роботи команд на всіх етапах залікової гри було визначено переможців конкурсу.

Приємним сюрпризом для команд-переможниць були солодкі смаколики, якими порадували обдаровану і допитливу молодь наші воїни-захисники з 206-го батальйону Територіальної Оборони. Дуже приємно, що військові не стоять осторонь і всіляко приймають участь у вихованні молоді, тим самим сприяючи культурному розвитку майбутніх поколінь.

 

 

Підводні музеї

Водні музеї

Музеї , присвячені розвитку водопроводу, туалету та каналізації

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *