Флеш-моб вдячності до дня енергетика “Подякуй за світло в своїй оселі”

Щодня ми не перестаємо дякувати нашим героям-енергетикам, як у надзвичайно важких умовах самовіддано рятують українців від пітьми та холоду. Ми не знаємо їхніх імен, але знаємо, що їх праця – безцінна.

22 грудня в Україні відзначають День Енергетика. Тому ми сьогодні розпочинаємо  флеш-моб вдячності та шани нашим героям енергетичного фронту приурочений до дня енергетика “Подякуй за світло в своїй оселі”, який триватиме з 20.12 до 22.12.2022 року.

Щоб взяти участь у флеш-мобі, необхідно викласти на своїй сторінці в соціальних мережах фото з табличкою “Дякую” з хештегом #Дякую_енергетикам або додавайте фото у коментарі в нашому пості.

З нагоди Дня енергетика ми також розробили чат-бот, за допомогою якого можна трохи погратись, дізнатись корисні та цікаві речі про електроенергетику, а також подякувати енергетикам за їхню важку працю.

Чат-бот

Також до дня енергетика вихованці ЦТКУМ намалювали малюнки зі словами вдячності, з якими можна ознайомитись з відео.

Дізнатись способи енергозбереження, поміркувати, з яких слів складається слово “ЕЛЕКТРОЕНЕРГЕТИКА”, та дізнатись цікаві і корисні факти про електроенергія можна буде з наших сторінок у соціальних мережах.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *