Екологічний проєкт

У 2021 році Центром туризму та краєзнавства учнівської молоді Оболонського району м. Києва було розпочато новий, цікавий, перспективний багаторічний проєкт «Земля – наш дім». Передбачалось, що кожен рік проєкту буде присвячено вивченню певного розділу екології.

Ми розпочали 2021/2022 навчальний рік з  вивчення гідроекології  – розділу екології, який присвячений водній оболонці Землі. З жовтня 2021 року по лютий 2022 року було проведено 4 етапи конкурсу «Земля – наш дім. Водна оболонка Землі», під час якого команди-учасники презентували назви команд і емблеми, взяли участь в акції «Посади дерево», представили свої роботи в фотоконкурсі «SOS планета» та відвідали Інститут гідробіології НАН України. Також команди частково встигли зробити дослідження водних зразків водойм, які планували досліджувати в рамках написання наукових робіт.

На жаль, через початок повномасштабних військових дій 24.02.2022 року, проєкт було призупинено. Коли буде можливість відновити проект, ми обов’язково повідомимо учасників і разом продовжимо дослідження водойм..

пропонуємо дослідити Вплив військових дій на водні об'єкти України

Зараз пропонуємо всім зацікавленим закладам освіти взяти участь у альтернативному проєкті. Ми хочемо розглянути тему «Вплив військових дій на водні об’єкти України», яка наразі є дуже актуальною для всіх нас.

Умови участі у проєкті :

  • Команда закладу освіти викладає своє бачення теми у вигляді презентації (до 10 слайдів) або відеоролика (до 2 хвилин);
  • відео необхідно надіслати на електронну адресу ЦТКУМ ctkum@ukr.net
  • роботи приймаються до 10 грудня.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *