Захисники України в гостях у Центру туризму

Центр туризму та краєзнавства учнівської молоді Оболонського району з 2018 року співпрацює і товаришує з ГО «Об’єднані війною. 90 батальйон». Колишні «кіборги», які героїчно захищали Донецький аеропорт у 2014 році, завжди із задоволенням не лише брали участь у проєктах ЦТКУМ, а й започаткували низку спільних проєктів, де пліч-о-пліч разом з освітянами долучались до виховання учнівської молоді.

Зараз, з початком повномасштабної війни, «кіборги» стали на захист нашої держави у складі 206 батальйону Територіальної оборони. Але ми не втрачаємо з ними зв’язок і намагаємось всіляко підтримувати. Нещодавно Центром туризму було проведено акцію «Теплі обійми», під час якої вдалось зібрати для наших захисників теплі речі, речі першої необхідності, солодощі та інші смаколики, обереги, зроблені нашими гуртківцями, та дитячі  листи з побажаннями.

Хлопці змогли вирватись під час ротації і приїхати особисто, щоб забрати підготовлену нами передачу. Адже маючи вільну хвилинку, вони не забувають про нас і всіляко намагаються брати участь у наших заходах. Так, приїхавши до нас, вони змогли не лише взяти участь в одному з етапів проєкту «Країнознавець. Французька Республіка», а й відвідати заняття гуртів, поспілкуватись з дітьми та отримати від них невеличкі, але такі щирі подаруночки, почути слова вдячності від тих, за чиє світле і щасливе майбутнє вони зараз воюють.

Ми не перестаємо говорити слова вдячності тим, хто сьогодні обороняє Україну. Низький уклін і велика шана нашим захисникам!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *