Туристсько-краєзнавчий фестиваль “Будь сміливим, як Україна”

Завершився туристсько-краєзнавчий фестиваль учнівської молоді «Будь сміливим, як Україна».

Протягом тижня учнівська молодь району виступала в різних видах туристських змагань та краєзнавчих конкурсів.

Програма Фестивалю включала заходи в очному та дистанційному форматах. 28 та 29 вересня на території Центру туризму та краєзнавства учнівської молоді команди закладів освіти змагалися на дистанціях: – «Смуга перешкод» – 16 команд; – «Орієнтування» – 16 команд; – «Фігурне володіння велосипедом» – 15 команд.

Крім того всі команди взяли участь у конкурсі української патріотичної пісні, а ще учасники очної програми Фестивалю виготовили на майстер-класах обереги для воїнів, що сьогодні захищають нашу країну.

Учасники дистанційних заходів, хоч і працювали віддалено, показали досить високий рівень підготовки до конкурсної програми. Протягом двох днів вони відповідали на запитання у конкурсах «Розумники» (11 команд) та «Туристсько-краєзнавчий похід» (12 команд), а також представили свої роботи у конкурсі відеороликів «Разом до перемоги».

Загалом 241 учень з шістнадцяти закладів освіти ( 8, 9, 14, 29, 143, 194, 225, 240, 245, 252, 256, 298, Оболонь, Потенціал та ЦТКУМ) взяли участь у семи видах змагань та конкурсів туристсько-краєзнавчого фестивалю «Будь сміливим, як Україна».

Учнівська молодь Оболонського району вкотре доводить, що немає жодних перешкод на шляху до здорового способу життя, нових знань та гарного настрою!

протоколи фестивалю

як це було...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *