Новорічні мрії

У новорічну ніч усім хочеться вірити в чарівну казку.

Новорічні мрії… У кожного є своя.  У наших мріях завжди присутнє те, що  нам не дістається у повсякденному житті. Але кожна людина вірить, що її мрія колись здійсниться і вона буде щаслива.

Немає ніяких сумнівів, що ймовірність незвичайних подій зростає              під Новий рік. Недарма більшість народних казок описують саме  зимову пору. Сама природа натякає, що навіть сміливі ідеї можуть втілитися в реальність — варто тільки захотіти. Срібло, що прикрашає дерева, ніч, що опускається на землю темною ковдрою — навіть пейзаж змушує повірити, що диво стане бувальщиною.

Щорічно з приходом зими все навколо ніби перетворюється на казку. З неба падають пухнасті, лапаті сніжинки, навколо кучугури снігу, що яскраво виблискують на сонці. Майже в кожному будинку горять яскраві мерехтливі вогники. А бурульки, замерзлі на дахах будинків, створюють дивовижну, незабутню атмосферу. Але справжня казка починається, коли приходять новорічні та різдвяні свята. Ми віримо, що кожен рік свята будуть особливими, найкращими. А в новорічну ніч обов’язково здійсняться всі   найзаповітніші мрії. Треба лише вірити в них!

“Новорічні мрії ” відеоробота від театрального гуртка ЦТКУМ

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *