Конкурс “Музеєзнавець. Видатні музеї світу”. Результати

Карантин та дистанційне навчання не завадили школярам Оболонського району взяти участь у цікавій та пізнавальній краєзнавчій грі «Музеєзнавець. Видатні музеї світу», яка проходила в цьому році в он-лайн режимі.

В конкурсі взяли участь 8 команд закладів освіти Оболонського району (14, 20, 143, 157, 211, 216, 245, «Потенціал»), а це понад 60 учасників.

Не втрачаючи часу, учнівська молодь віртуально подорожувала найкращими музеями світу. Впродовж підготовки до конкурсу учасники вивчили такі видатні музеї світу, як Метрополітен, музей Орсе, Ермітаж та музей Середземномор’я. Команди ознайомились з головними експозиціями цих музеїв, дізнались про цікаві факти та історію їх створення, віртуально побували в найкращих залах та познайомились з видатними художніми і архітектурними шедеврами світового значення. Також кожна команда розробила власну презентацію одного з відомих музеїв світу.

1 грудня Центром туризму та краєзнавства учнівської молоді Оболонського району м. Києва було проведено залікову гру у вигляді он-лайн конференції. Учасники мали змогу показати набуті знання та позмагатись у вирішенні тестових завдань і вікторин,  впізнавати експонати за фрагментами, ідентифікувати світові твори мистецтва та їх авторів, а також відгадувати яким музеям вони належать.

За сумою набраних балів залікової гри та розроблених презентацій було визначено переможців конкурсу «Музеєзнавець». Вітаємо переможців!

Бажаємо  нашим учасникам, щоб їх наступна подорож до світових музеїв була вже не віртуальною, а реальною!

Протокол

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *