Музеєзнавець ” Видатні музеї світу”

В ході конкурсу музеєзнавець будуть вивчатись видатні музеї світу, а саме:

  • Метрополітен-музей (Нью-Йорк)
  • Ермітаж
  • музей Середземномор’я (Стокгольм)
  • музей Орсе.

Конкурс проводиться у листопаді 2021 року. Залікова гра відбудеться 1 грудня 2021 року.

До участі в конкурсі допускаються команди закладів загальної середньої освіти  Оболонського району м. Києва.  Команда складається з учнів 8-11 класів у кількості – 8 осіб.

Порядок проведення конкурсу:

  • підготовчий етап. Самостійна підготовка команд до участі в конкурсі (знайомство з друкованими виданнями музеїв, пошук інформації в мережі Інтернет, вивчення історії створення і розвитку музеїв, експозицій та представлених на них експонатів).
  • конкурс презентацій музеїв – до 29 листопада 2021 р. На конкурс подається презентація Музею (керівники команд оберуть музей за допомогою жеребкування під час наради керівників) в електронному вигляді, виконана за допомогою програми Microsoft PowerPoint (кількість слайдів – не менше 7 та не більше 15), в якій відображено зміст експозиції, найяскравіші експонати та цікаві відомості про них. Бали, набрані командою за виконання презентації, будуть зараховані до результатів Залікової гри.
  • залікова гра – 1 грудня 2021 року.  –  складатиметься з питань на знання історії створення та розвитку музеїв, завдань, пов’язаних з експозиціями музеїв та представленими на них експонатами.

Залікова гра проходитиме в on-line режимі , кожен учасник команди відповідає на питання індивідуально, результат команди визначається як середне значення результатів кожного з учасників ( мінімальна кількість учасників 5)

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *