Змагання з велосипедного туризму 04.10.2021

04 жовтня 2021 року Центром туризму та краєзнавства учнівської молоді Оболонського району було проведено змагання з велосипедного туризму у дисципліні “фігурне водіння велосипеду”.

42 юні спортсмени з 5 закладів освіти Оболонського району ( 9, 143, 233, 245 , Оболонь) та спортсмени команди ЦТКУМ зібрались позмагатись у майстерності володіння велосипедом. Змагання проводились у двох вікових категоріях серед хлопців та дівчат.

Справжня боротьба за перемогу розгорнулась під час проходження велодистанції. Адже пройти її потрібно було не лише спритно, а й швидко. Завдання для велоспортсменів були не легкі: проїхати між фішками, не збиваючи їх, перекинути на ходу кільце з однієї опори на іншу, виконати вісімку з малим радіусом розвороту ну й звісно подолати гойдалку. Тому омріяну перемогу одержали  лише найкращі!

Загалом тепла осіння погода, запал учасників, легких дух суперництва сприяли гарному настрою спортсменів та приємному проведенню часу серед однодумців. Не засмучувались і ті, хто не посів призові місця, адже участь у змаганнях надала їм чудову можливість покращити свої навички володінням велосипедом!

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *