Змагання з велотуризму 12.05.2021

12 травня 2021 року  Центром туризму та краєзнавства учнівської молоді Оболонського району м. Києва  було проведено Першість району з велосипедного туризму (велокрос) серед учнівської молоді.

В заході взяло участь 37 юних спортсменів з  закладів загальної середньої освіти: ЗЗСО № 9, СШ-ліцей № 20, СШ № 210, ЗЗСО № 231, Школа-ліцей № 240 «Соціум» та команда вихованців ЦТКУМ.  Змагання проводились у двох вікових категоріях серед хлопців та дівчат.

Юні велосипедисти долали на швидкість маршрут по пересіченій місцевості навколо озера Редькине.  Маршрут доволі складний і цікавий, з перепонами і природними ускладненням, і подолати  його потрібно було не лише спритно, а й швидко. Не обійшлось без перешкод і труднощів, декого спіткала невдача з транспортом. Але загалом справились всі спортсмени!

Велотуризм нині користується великим попитом, має багато переваг і є дуже популярним, особливо серед молоді, тому багато учасників приймали участь у змаганнях вже не в перше! Участь у таких змаганнях, спортивний інтерес та жага до перемоги  дають змогу юним спортсменам з кожним разом покращувати свої результати і вдосконалювати майстерність володінням велосипедом.

А загалом  запал учасників, чудова погода та час, поведений на свіжому повітрі не залишили байдужими нікого,  сприяли гарному настрою, заряджали всіх позитивом та бадьорістю, які так необхідні всім нам після тривалого карантину!

Документація Протоколи змагань

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *