Музеєзнавець. Музей становлення української нації

Музей «Становлення української нації» – це перший в Україні інноваційний музей історії, де минуле поєднується з сучасними технологіями.

В музеї представлено 100 фігур видатних українців, які об’єднанні в 25 експозицій та сюжетів. з абсолютно реалістичними 3-D фігурами видатних постатей: королів та гетьманів, військових та вчених, артистів та спортсменів.

 

До участі в конкурсі допускаються команди закладів освіти Оболонського району м. Києва.

Команда складається з учнів 7-11 класів у кількості – 6 осіб (з них не менше 2 осіб 7-8 класів) .

Порядок проведення конкурсу:

  • підготовчий етап (березень-квітень) Самостійна підготовка команд до участі в конкурсі (знайомство з друкованими виданнями музею, пошук інформації в мережі Інтернет, відвідання музею, вивчення історії створення і розвитку музею, експозиції та представлених в ній експонатів).
  • конкурс презентацій «Видатні особистості, представлені у музеї»  На конкурс подається презентація  в електронному вигляді, в якій представлено одного з видатних українських діячів, його внесок в розвиток та історію України, цікаві факти біографії (тема презентації визначається шляхом жеребкування).
  • залікова гра Залікова гра складатиметься з питань за матеріалами оглядової екскурсії, завдань на знання історії створення та розвитку музею, завдань, пов’язаних з експозицією музею та представленими в ній експонатами. Окремі учасники команди виконуватимуть квестові завдання у виставкових залах разом з керівниками.

Результати конкурсу “Музеєзнавець. Музей Становлення української нації. 17.05.2021”

 

Документація

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *