Києвознавець, підготовка, документація.

Районний краєзнавчий конкурс “Києвознавець” буде проводитись у лютому – березні 2021 року.

Залікова гра відбудеться 17-18 березня 2021 року в актовій залі ЦТКУМ(вул. Бережанська,6).

 Порядок проведення конкурсу:

  • Підготовчий етап. Самостійна підготовка команд до участі в конкурсі (знайомство з парками міста Києва, пошук інформації в мережі Інтернет, вивчення історії виникнення та територіального розташування (район); скульптура, архітектура та державні установи, розміщені на території цих парків, а також об’єкти, що розміщувались на їх території раніше).

За час підготовки команди-учасники повинні відвідати не менше ніж 2 парки Києва (список додається); зробити 3 фотознімки команди на фоні найцікавіших на думку учасників об’єктів та додати короткий (до 7 речень) опис з історії цих об’єктів. Виконання цього завдання додасть додатково до 10 балів до результату команди в заліковій грі. Перелік парків у Положенні

  • Залікова гра – 17 – 18 березня  2021 року. Командам-учасницям будуть запропоновані завдання (тести, питання вікторини, кросворди, фото завдання тощо), пов’язані з тематикою даного конкурсу.

Гра проходитиме з дотриманням всіх карантинних обмежень. Час приходу команд буде узгоджено з керівниками після реєстрації всіх учасників.

В разі встановлення Урядом більш серйозних обмежень гра буде проводитися в он-лайн режимі.

До участі в конкурсі допускаються команди закладів загальної середньої освіти Оболонського району. Команда складається з учнів 7-10 класів у кількості – 6 осіб. 

Підтвердження участі в конкурсі школи надають до 01 березня 2021 року в ЦТКУМ (тел./факс: 464-22-74; або на електронну адресу ctkum@ukr.net).

Документація

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *