Туристсько-краєзнавчий зліт 2020

  38-й туристсько-краєзнавчий зліт учнівської молоді Оболонського району відбувся!

У цьому році, враховуючи всім відомі обставини, команд було не так багато, як в попередні роки. Проте, знайшлися сміливці, які розуміли, що час, проведений в лісі з дотриманням всіх протиепідемічних заходів, набагато безпечніший, часу, проведеного в класі. В зльоті взяли участь команди  закладів загальної середньої освіти Оболонського району: 9, 14, 20, 157, 194, 210, 219, 225, 231, 233, 245, 298, гімназії «Потенціал».

Як і в минулі роки, туристсько- краєзнавчий зліт приніс всім учасникам багато позитиву. Тепла і сонячна погода, можливість провести день на свіжому повітрі, поборотися за перемогу своєї команди –  не залишили байдужими нікого. Як приємно було бачити запал в очах учасників, прагнення до перемоги, справжній командний дух і щирі дитячі усмішки.

В цьому році темою зльоту була Екологія. Тому, окрім традиційних конкурсів і змагань, учасники могли випробувати свої сили в захисті екологічних проектів «Екомрія» та взяти участь в екологічній грі.

Програмою  було також передбачено наступні  конкурси та змагання:

– змагання «Комбінована естафета»;

– змагання «Туристсько-краєзнавчий похід»;

– змагання «Смуга перешкод»;

– конкурс «Розумники»;

– пісенний конкурс «Мальовнича планета».

Також команди мали можливість взяти участь у майстер-класі, в якому власноруч виготовили символічний номер свого закладу освіти і зробили з ним пам’ятні фото команди на фоні кубків і нагород!

Учасники зльоту та його організатори щиро вдячні Управлінню освіти Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації та Відділу молоді і спорту Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації за можливість провести ці незабутні змагання.

З результатами змагань можна ознайомитись в протоколах.

Протокол загальний

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *